Skip naar content

PBA: Youth exchanges dealing with environmental and sustainable development issues

28 oktober - 1 november 2021 | Geef je op voor 26 september | Een Partnership Building Activity over jongerenuitwisselingen rondom milieu en duurzaamheidsontwikkeling.

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het?

'Youth exchanges dealing with environmental and sustainable development issues' is een Partnership Building Activity waarbij deelnemers de ruimte krijgen om nieuwe partners te leren kennen voor toekomstige projecten en om samen aan de slag te gaan met een jongerenuitwisseling. Bovendien krijg je tijdens deze activiteit handige tips voor het opzetten van een kwalitatieve jongerenuitwisseling.

De activiteit is vooral bedoeld voor nieuwskomers en ervaren organisaties die nieuwe partners willen leren kennen voor het organiseren van een jongerenuitwisseling op het gebied van milieu en duurzame ontwikkeling.

Voor wie?

Jongerenwerkers en -begeleiders, -trainers en coaches. Tijdens de activiteit wordt Engels gesproken.

Praktische informatie en kosten

Het PBA vindt plaats van 28 oktober tot 1 november in Palma de Mallorca, Spanje. De eigen bijdrage is € 75,- per persoon. De reiskosten en kosten voor training, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen. 

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en de mogelijkheid tot online aanmelden vind je op de website van SALTO-YOUTH, hiervoor is  eenmalige registratie vereist. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Mireille Unger via m.unger@nji.nl.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven