Skip naar content

PBA: Seminar for local municipality youth workers

17 - 19 augustus 2022 | Geef je op voor 16 juni | Een seminar voor jongerenwerkers in lokale gemeenschappen, die voor de eerste keer een internationaal project willen opzetten.

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het?

De Partnership Building Activity, waarbij deelnemers - enerzijds jongerenwerkers van lokale gemeenten die een project willen opzetten en anderzijds organisaties die zich willen aanbieden als partner - op zoek gaan naar partners om internationale projecten te organiseren. Tijdens de activiteit is er de ruimte om kennis te maken met het werk, de ervaringen en de uitdagingen om zo partners te vinden voor toekomstige internationale samenwerking. 

Wat leer je?

Een van de doelstellingen van deze activiteit is om deelnemers de mogelijkheid te bieden om goede en betrouwbare partners voor het opzetten van internationale projecten te vinden. Andere doelstellingen zijn o.a.:

  • het uitwerken van ideeën binnen Key Action 1 en Key Action 2 van het programma Erasmus+ en deze verder ontwikkelen met hulp van  andere deelnemers;
  • het leren om een projectaanvraag in te dienen voor de eerstvolgende deadline;
  • het creëren van ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en partners te vinden voor internationale projecten.

Voor wie?

Jongerenwerkers en -leiders, en -projectbegeleiders die rechtstreeks werken met jongeren uit lokale gemeenten. Er is ruimte voor 30 deelnemers. Tijdens de activiteit wordt Engels gesproken

Praktische informatie en kosten

De PBA vindt plaats van 17 tot 19 augustus. Meld je aan vóór 16 juni 2022. De eigen bijdrage voor is € 75,- per persoon. De reiskosten en kosten voor training, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen. Er wordt Engels gesproken tijdens de training.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en de mogelijkheid tot online aanmelden vind je op de website van SALTO-YOUTH, hiervoor is eenmalige registratie vereist. Op 22 juni 2022 hoor je of jij bent geselecteerd. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Mandy Evers via m.evers@nji.nl.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven