Skip naar content

Partner-finding bijeenkomst Small-scale partnerships voor de Vlaamse en Nederlandse basisscholen (KA210)

Lijkt het je leuk om samen met collega’s van je basisschool even over de grens te kijken en van elkaar te leren samen met de Vlaamse docenten?

Willen jullie met elkaar uitzoeken welke materiaal te kiezen om de lessen over duurzaamheid te geven? Hoe te werken aan de digitale geletterdheid van de leerlingen? Welke ondersteuning kunnen jullie gebruiken bij het geven van de lessen over burgerschap? Of misschien kunnen jullie ideeën uitwisselen over wat de beste manier is om gymlessen interactief te maken?

Geïnteresseerd? Dan is de partner-finding webinar voor de Nederlandse en Vlaamse scholen iets voor jou.

Primair en voorgezet onderwijs

Op 24 november organiseren twee Nationale Agentschappen Erasmus+, het Vlaams en het Nederlands, een interactieve partner-finding webinar om de Nederlandse en Vlaamse scholen een mogelijkheid te bieden om een partner te vinden voor een internationaal samenwerkingsproject.

 

Tijdens de webinar zullen andere scholen kort vertellen hoe ze hun programma met internationale projecten hebben verreikt. De medewerkers van beide NA’s zullen laten zien welke subsidiemogelijkheden vanuit Erasmus+ er zijn om een samenwerkingsproject te financieren.

 

Aanmelding vóór 21 november via het volgende aanmeldformulier: 

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven