Skip naar content

Online vragenuurtje KA220 Cooperation Partnerships

Ben jij van plan een aanvraag in te dienen bij het Nationaal Agentschap Erasmus+ voor een toekomstig Cooperation Partnerships project (Key Action 2) binnen het primair en/of voortgezet onderwijs, maar heb je nog vragen? Kom dan naar een online vragenuurtje!

Primair en voortgezet onderwijs

In aanloop naar de deadline (23 maart, 12.00 CET) voor de KA2 Partnerships zullen er in februari en maart wekelijks op verschillende dagen online vragenuurtjes plaatsvinden, speciaal voor instellingen en organisaties die een Cooperation Partnership in School Education willen aanvragen.

Tijdens deze vragenuurtjes kun je alle vragen stellen die je hebt over de nieuwe Call 2022 voor KA220-SCH Cooperation Partnerships. Deze vragenuurtjes zijn bedoeld om vragen te beantwoorden die ook relevant kunnen zijn voor anderen en hebben dus bijvoorbeeld betrekking op het online aanvraagformulier en andere praktische zaken.

Ter voorbereiding kun je eventueel je vragen al stellen via povo@erasmusplus.nl. Vermeld in de onderwerpregel dan duidelijk dat het om het vragenuurtje KA220-SCH gaat.

En mocht je een heel specifieke vraag hebben of een uitgebreider adviesgesprek willen aanvragen, stuur dan ook een e-mail naar povo@erasmusplus.nl. Vermeld in de onderwerpregel dan duidelijk dat het om een advies over KA220-SCH gaat.

Maandag 24 januari 2022 van 16:00 tot 17:00 uur

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering