Skip naar content

Online vragenuurtje KA2 mbo Call 23

Denk je erover om een subsidieaanvraag bij Erasmus+ te doen voor Key Action 2: Partnerschappen in het mbo en heb je hier nog vragen over? Je bent van harte welkom tijdens dit online vragenuurtje.

Middelbaar beroepsonderwijs

Dit vragenuurtje is bedoeld voor iedereen die een aanvraag wil indienen voor Call 23, Key Action 2 in het mbo-veld. In de aanloop naar de deadline op 22 maart 2023 organiseren we verschillende momenten om met ons in gesprek te gaan en je vragen te stellen. In onderstaand overzicht vind je alle data met links naar de bijeenkomsten.

Aanmelden vooraf is niet nodig. Ter voorbereiding ontvangen we wel graag je vragen, deze mag je mailen naar: mbo-sector@erasmusplus.nl o.v.v. Vragenuurtje KA2 mbo en de betreffende datum. Het is ook mogelijk een adviesgesprek van een half uur aan te vragen met een medewerker van het Nationaal Agentschap Erasmus+.

Wil je alvast meer lezen over de mogelijkheden? 
Via deze link vind je de PowerPoint presentatie van de voorlichting op 10 november: https://www.erasmusplus.nl/subsidie/middelbaar-beroepsonderwijs/aanvragen/documenten/call-2023
In de Programmagids van Call 23 lees je alles over de voorwaarden voor deelname en financiering: https://erasmus-plus.ec.europa.eu/nl/erasmus-programme-guide