Skip naar content

Online vragenuurtje Jeugd | Jongerenuitwisselingen

30 januari 2023 | Geef je op voor 29 januari | Een online vragenuurtje waar je met onze collega's kunt sparren over al je vragen wat betreft de subsidielijn Jongerenuitwisselingen.

Jeugd & jongerenwerk

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van de subsidielijn Jongerenuitwisselingen binnen Erasmus+ Jeugd? Meld je dan vooral aan voor deze online bijeenkomst.

Wat kun je verwachten van dit online vragenuurtje?

Heb jij plannen voor een subsidieaanvraag voor een jongerenuitwisseling? Of ben je zelfs al bezig met het schrijven van je aanvraag? Wij bieden een online vragenuurtje aan, waarin je met adviseurs Mandy Evers en/of Saskia Groot-Koerkamp kunt sparren over alle vragen die je hierover hebt. Na een korte kennismaking en (als daar behoefte aan is) korte uitleg over de subsidielijn, gaan zij vooral in op jullie vragen.

Aanmelden

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan het vragenuurtje op 30 januari 2023, van 16:00-17:00 uur. Je kunt ook alleen voor je vraag even kort online komen. Meld je vooraf aan en je ontvangt uiterlijk op de dag van de meeting een uitnodiging met link in je mailbox.