Skip naar content

Online vragenuurtje Erasmus+ Jeugd | Partnerschappen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de subsidielijn Partnerschappen? Meld je dan aan voor ons online vragenuurtje op 14 december.

Jeugd & jongerenwerk

Wil jij met je jongerenwerkorganisatie samenwerken met andere organisaties in het buitenland? De subsidielijn Partnerschappen in het programma Erasmus+ Jeugd biedt hiertoe verschillende mogelijkheden, zowel voor organisaties die al ervaring hebben met internationaal werken als voor organisaties die hier nieuw in zijn. Meer weten? Meld je dan vooral aan voor dit online vragenuurtje! 

Wat kun je verwachten van dit online vragenuurtje? 

Tijdens dit online vragenuurtje kun je terecht met al je vragen over Partnerschappen (Key Action 2) in de sector Jeugd. De vragen mogen uiteenlopend zijn, van technische voorwaarden tot aan een check of je idee passend is. Als je je aanmeldt, vermeld dan meteen je vraag. Dan kunnen we ons zo goed mogelijk voorbereiden.

Dit online vragenuurtje vindt plaats op 14 december 2023, van 14.00 - 15.00. Je kunt je aanmelden tot 13 december door een mail te sturen naar Willemijn van Ingen (w.vaningen@nji.nl). Hierna ontvang je de link in je mailbox.