Skip naar content

Online training | Star of Europe

27 september - 1 oktober 2021 | Geef je op voor 31 augustus | Een online training in het organiseren van een jongerenuitwisseling

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het?

'The Star of Europe' is een training waarbij je leert hoe jongerenuitwisselingen op te zetten, met de nadruk op jongerenparticipatie. Je leert hoe je jongeren ondersteunt in het initiëren van hun eigen projecten, in plaats van dat jij projecten voor hen organiseert. 

Wat leer je?

Deze training is er o.a. op gericht om te begrijpen wat een jongerenuitwisseling is: van het begin tot follow-up activiteiten. De doelstellingen van de training zijn:

  • het begrijpen van de logica achter het tijdspad van een jongerenuitwisseling;
  • het begrijpen van de waarde van de volle betrokkenheid van jongeren bij uitwisselingen;
  • het kennismaken met het digitale Star of Europe-platform als ondersteuningstool.

Voor wie?

De training is o.a. bedoeld voor jongerenwerkers, -coaches en -projectleiders.

Praktische informatie

De training vindt online plaats van 27 september t/m 1 oktober. Zorg ervoor dat je een apparaat met betrouwbare internetverbinding, microfoon en camera ter beschikking hebt. Er wordt Engels gesproken tijdens de training. Deelname is gratis.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 31 augustus 2021 via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 8 september hoor je of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Mireille Unger via m.unger@nji.nl of telefonisch via 030-2306580.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven