Skip naar content

Online training | Impact+: Youth Field

24 september - 29 september 2021 | Geef je op voor 9 september | Een online training in het organiseren van jongerenprojecten met impact.

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het?

'Impact+: Youth Field' is een training waarbij deelnemers de kennis en vaardigheden opdoen die nodig zijn om impact te realiseren bij projecten in het jongerenwerk. Je leert over het concept van impact en hoe impact in projecten te plannen en te beoordelen. 

Wat leer je?

Deze training is gebaseerd op het 'Impact+ Exercise': een model dat ontwikkeld is door de Nationale Agentschappen Erasmus+ van Slovenië en het Verenigd Koninkrijk. De doelstellingen van de training zijn:

  • het leren over de basisconcepten rondom projectbegeleiding en het beoordelen van impact;
  • het leren plannen en beoordelen van projectresultaten en -impact met specifieke tools;
  • het ontdekken en vaststellen van impactindicatoren en databronnen voor het effectief meten van impact.

Voor wie?

De training is o.a. bedoeld voor jongeren, jongerenwerkers, -coaches, -projectleiders en -vertegenwoordigers, die al een projectidee hebben waarvoor zij een subsidieaanvraag bij Erasmus+ Jeugd of het European Solidarity Corps willen doen óf al ervaring hebben binnen een van de twee subsidieprogramma's.

Praktische informatie

De training vindt online plaats van 24 t/m 27 september. Zorg ervoor dat je een apparaat met betrouwbare internetverbinding, microfoon en camera ter beschikking hebt. Er wordt Engels gesproken tijdens de training. Deelname is gratis.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 9 september 2021 via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 16 september hoor je of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Mireille Unger via m.unger@nji.nl of telefonisch via 030-2306580.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven