Skip naar content

Online training | EuroPeers Training Course

25 - 28 maart 2021 | Geef je op voor 14 februari | Een training voor jongeren die Europese ervaring hebben opgedaan via Erasmus+ Jeugd en betrokken willen blijven bij het programma.

Jeugd & jongerenwerk

Wat?

Een internationale training voor jongeren die hebben deelgenomen aan de subsidieprogramma's van Erasmus+ Jeugd of European Solidarity Corps, bijvoorbeeld via een jongerenuitwisseling of Europees Vrijwilligerswerk. Tijdens deze training krijg je meer uitleg over de mogelijkheden van het programma, wordt je getraind in het verspreiden van deze informatie als peer en leer je hoe je zelf activiteiten op kunt zetten om promotie te maken voor Erasmus+ Jeugd of het European Solidarity Corps.

Na deelname aan deze training word je toegevoegd aan de Facebook-groep van de Nederlandse EuroPeers en word je op de hoogte gehouden over zowel nationale als internationale bijeenkomsten.

Voor wie?

Jongeren die hebben deelgenomen aan het subsidieprogramma van Erasmus+ Jeugd of European Solidarity Corps en een Europese ervaring hebben opgedaan, bijvoorbeeld via Europees Vrijwilligerswerk of een jongerenuitwisseling en die naderhand actief betrokken willen blijven bij de programma's. Dit door bijvoorbeeld zelf presentaties te geven of evenementen te organiseren over hun ervaringen, of door het Nationaal Agentschap en Eurodesk te helpen met de promotie van het programma.

Praktische informatie

De online training vindt online plaats van 25 tot 28 maart. Zorg ervoor dat je een apparaat met betrouwbare internetverbinding, microfoon en camera ter beschikking hebt. Er wordt Engels gesproken tijdens te training. Deelname is gratis.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 14 februari 2021 via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 26 februari hoor je of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Marlou Saris via m.saris@nji.nl.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven