Skip naar content

Online training | Digital transformations of youth organizations

29 november - 7 december 2021 | Geef je op voor 23 november | Een online training over de digitale transformatie van jongerenorganisaties.

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het?

'Digital transformation of youth organizations' is een online training waarbij deelnemers leren hoe jongerenorganisaties zich kunnen profileren in de online omgeving, die sinds de start van de coronapandemie (nog) meer de realiteit is geworden. De training behandelt de digitale tools en good practices die nodig zijn voor een meer succesvolle online presentatie.

Wat leer je?

Tijdens deze training ontwikkelen de deelnemers zich in de competenties die nodig zijn om jongerenorganisaties klaar te maken voor het digitale tijdperk. De doelstellingen van deze training zijn o.a.: 

  • het versterken van jongerenorganisaties in hun online aanwezigheid;
  • het helpen van jongerenorganisaties hun middelen te besparen (denk bijv. aan het niet langer uitbesteden van technische zaken);
  • het faciliteren van toegang van technische en technologische educatiediensten voor jongerenorganisaties uit plattelandsgebieden;
  • het vestigen van een netwerk en het uitwisselen van good practices;
  • het bijdragen aan de digitale actieplannen van de Europese Commissie.

Voor wie?

De training wordt georganiseerd voor jongerenwerkers, -trainers, -beleidsmakers en afgevaardigden van jongerenorganisaties. 

Waar en wanneer?

De training vindt online plaats van 29 november t/m 7 december 2021. Op deze pagina vind je het programma. Aanmelden kan tot 23 november. Op 26 november hoor je of jij bent geselecteerd. 

Praktische informatie en kosten

Er is geen eigen bijdrage voor deze training. Zorg ervoor dat je een apparaat met betrouwbare internetverbinding, microfoon en camera ter beschikking hebt. Er wordt Engels gesproken tijdens de training.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en de mogelijkheid tot online aanmelden vind je op de website van SALTO-YOUTH. Eenmalige registratie is hiervoor noodzakelijk. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Mandy Evers via m.evers@nji.nl.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven