Skip naar content

Online training | Creative & Tech Learning Mix

26 april - 30 april 2021 | Geef je op voor 7 april | Een online training over het integreren van digitaal en creatief leren in het jongerenwerk

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het?

'Creative & Tech Learnign Mix' is een training waarbij je de belangrijkste componenten leert kennen van creatief en digitaal jongerenwerk. Je leert hierdoor de link leggen met actieve participatie, empowerment en digitaal leren aan de hand van verschillende niet-formele methodes. 

Wat leer je?

Tijdens deze training maak je kennis en oefen je met online en digitaal jongerenwerk, creatief leren en niet-formeel leren. De doelstellingen van deze training zijn o.a.: 

  • het leren kennen van verschillende creatieve tools zoals Graphic Facilitation, Storytelling, Creativity en Design Thinking;
  • het verkennen van verschillende digitale leertools zoals SLI. DO, KAHOOT, TRELLO, Basecamp en andere applicaties;
  • het uitwisselen van good practices in het digitale en creatieve jongerenwerk, creatief jongerenwerk, jongerenparticipatie en empowerment;
  • het ontwikkelen van nieuwe ideeën voor in het dagelijkse jongerenwerk;
  • het ontdekken van het samenwerken met behulp van Erasmus+ Jeugd en het European Solidarity Corps

Voor wie?

De training wordt georganiseerd voor jongerenwerkers, -trainers, leiders, projectbegeleiders en -beleidsmakers. Deelnemers moeten goed in staat zijn om in het Engels te werken.

Waar en wanneer?

De training vindt online plaats van 26 t/m 30 april 2021. Aanmelden kan tot 7 april. Op 12 april hoor je of jij bent geselecteerd. 

Praktische informatie en kosten.

Er is geen eigen bijdrage voor deze training. Zorg ervoor dat je een apparaat met betrouwbare internetverbinding, microfoon en camera ter beschikking hebt. Er wordt Engels gesproken tijdens te training.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en de mogelijkheid tot online aanmelden vind je op de website van SALTO-YOUTH. Eenmalige registratie is hiervoor noodzakelijk. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Mireille Unger via m.unger@nji.nl.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven