Skip naar content

Online training | BiTriMulti

10 - 21 mei 2021 | Geef je op voor 19 maart | Een online training over het opzetten van een internationale jongerenuitwisseling binnen het programma Erasmus+ Jeugd

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het?

Een training over het opzetten van een internationale jongerenuitwisseling. Het is een interactieve training waarbij je leert door te doen.

Voor wie?

De BiTriMulti is bedoeld voor jongerenwerkers en actieve vrijwilligers om hen te helpen bij het opzetten van hun eerste internationale jongerenuitwisseling met het programma van Erasmus+ Jeugd.

Wat leer je?

Deze training is bedoeld om deelnemers een introductie te geven in het programma van Erasmus+ Jeugd, met een focus op jongerenmobiliteit. De doelstellingen van de BiTriMulti zijn o.a.:

  • het kennismaken met het programma van Erasmus+ Jeugd;
  • het ontwikkelen van kennis en vaardigheden om een internationale jongerenuitwisseling op te zetten en uit te voeren. Bijvoorbeeld de vaardigheid om niet-formeel leren methoden te gebruiken en om samen met de jongeren te reflecteren op wat zij geleerd hebben tijdens de uitwisseling;
  • het ontmoeten van partners uit andere landen te ontmoeten, waarmee je een samenwerking aan kunt gaan.

Praktische informatie

De online training vindt online plaats van 10 t/m 21 mei. Zorg ervoor dat je een apparaat met betrouwbare internetverbinding, microfoon en camera ter beschikking hebt. Er wordt Engels gesproken tijdens te training. Deelname is gratis.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 19 maart 2021 via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 29 maart hoor je of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Mireille Unger via  m.unger@nji.nl of telefonisch via 030-2306580.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven