Skip naar content

Online inloopspreekuur Call 2021 | KA2 (mbo-ve)

Heb je een vraag aan het Nationaal Agentschap Erasmus+ over toekomstige partnerschapsprojecten (Key Action 2) binnen het middelbaar beroepsonderwijs of de volwasseneneducatie? We beantwoorden al je vragen graag in ons inloopspreekuur over de Call 2021 (of maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek)!

Middelbaar beroepsonderwijs Volwasseneneducatie

Adviesgesprekken en inloopspreekuren

Nu de Call 2021 is gepubliceerd kan het voorbereidende werk voor je subsidieaanvraag Erasmus+ echt beginnen! Heb je een vraag over het opzetten van een project of wil je graag met iemand van het Nationaal Agentschap sparren over een (onderdeel van) je projectvoorstel? Schroom dan niet om een afspraak te maken voor een adviesgesprek! Stuur hiervoor een e-mail naar mbo-sector@erasmusplus.nl of ve@erasmusplus.nl.

Voor Key Action 2 (Partnerschappen) organiseren we bovendien in de aanloop naar de deadline van 20 mei inloopspreekuren over de Call 2021, voor aanvragers uit het middelbaar beroepsonderwijs en de volwasseneneducatie.

Deze spreekuren zijn bedoeld voor iedereen die bezig is met het schrijven van een projectvoorstel en hierbij algemene vragen heeft over bijvoorbeeld de regelgeving, de prioriteiten, een partnerschap of impact. 

Vragen? We staan voor je klaar!

Aanmelden is niet nodig, via onderstaande deelnamelinks heb je direct toegang tot het online spreekuur voor nieuwe projecten KA2 mbo-ve (via Microsoft Teams):

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de vragen van aanvragers ontvangen we voorafgaand aan het inloopspreekuur graag de onderwerpen die je zou wensen bespreken. Stuur je vragen in via mbo-sector@erasmusplus.nl of ve@erasmusplus.nl, o.v.v. 'Online inloopspreekuur nieuwe Call 2021'!

Let op: dit inloopspreekuur is bedoeld voor vragen over het nieuwe programma Erasmus+ 2021-2027 en/of het indienen van nieuwe subsidieaanvragen voor de Call 2021. Het inloopspreekuur is niet bedoeld voor vragen over lopende projecten.