Skip naar content

Online information session: Centres of Vocational Excellence 2023

Neem deel aan de informatie sessie op 27 januari 2023 om meer te weten te komen over de meest recente beleidscontext en applicatieprocedure voor de Centres of Vocational Excellence oproep voor voorstellen die vallen onder Erasmus+ Key Action 2.

Middelbaar beroepsonderwijs

Centres of Vocational Excellence (CoVE) biedt training aan op specifieke gebieden voor training van jongeren en voor bij- en omscholing van volwassenen. CoVE’s zijn ook ontworpen om meer te bereiken: het innoveren van onderwijs- en leermethodes, nauw samenwerken met bedrijven, sociale partners, universiteiten etc. en het ontwikkelen van inclusieve benaderingen en het bevorderen van regionale- en lokale ontwikkelingen, waaronder activiteiten.

De actie van Erasmus+ is gericht op het creëren van innovatief en responsief beroepsonderwijs en -opleidingen (MBO), zodat zij in staat zijn om de vaardigheden snel aan te passen aan de economische- en sociale behoeften. Het doel is om synergie te creëren tussen partners over de hele wereld bij de creatie van het vaardighedenecosystemen. Deze actie zal jongeren en volwassen vaardigheden bieden voor carrières in een innovatieve, inclusieve en duurzame economie.

De European Education and Culture Executive Agency (EACEA), in samenwerking met de Europese Commissie, organiseert een online informatie sessie over CoVE 2023 op 27 januari 2023 van 10:00 tot 12:00 (CET). Er wordt informatie, nieuws en tips verstreken en er is tijd om vragen te stellen.

Als je van plan bent om een CoVE projectvoorstel voor te bereiden in het kader van het Erasmus+ programma en je hebt vragen, of als je op de hoogte wilt zijn van het laatste nieuws, mis dit evenement dan niet!

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven