Skip naar content

Online Information Day: Partnerships for Innovation – Forward-Looking Projects 2023: 2 February 2023

Na de pandemie, is de behoefte aan innovatie in educatie- en opleidingssystemen, en jongerenwerk, nog nooit zo groot geweest. Innovatie in onderwijs is cruciaal, op zowel individueel niveau als institutioneel niveau. Deze innovatieve benaderingen voorzien de werknemers van vandaag en morgen met de juiste creatieve vaardigheden, maar ook vaardigheden die hoofd bieden aan de complexiteit van maatschappelijke uitdagingen waarmee wij allemaal worden geconfronteerd (bijvoorbeeld klimaatsverandering, schone energie en digitalisatie).

Alle onderwijssectoren Jeugd & jongerenwerk

Deze actielijn is gericht op het bevorderen van innovatie, creativiteit en participatie, maar ook sociaal ondernemerschap in de verschillende onderwijs- en training velden.

De Forward-Looking Projects zijn grootschalige projecten die zich richten op het identificeren, testen en/of het beoordelen van innovatieve (beleids)benaderingen om onderwijs- en opleidingsstelsels te verbeteren.

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan de Forward-Looking Projects 2023 Online Informatiedag, mede georganiseerd door de European Education and Culture Executive Agency (EACEA) en de Europese Commissie. De informatiedag zal plaatsenvinden op 2 februari van 14:00 tot 17.45 CET.

Neem een kijkje op de website van de Europese Commissie voor meer informatie!