Skip naar content

Online informatiebijeenkomst Erasmus+ call 2023 (ve)

Op 10 november 2022 organiseren wij een online informatiebijeenkomst over de Erasmus+ Call 2023, voor de decentrale acties. Deze bijeenkomst is gericht op scholen en instellingen uit de volwasseneneducatie. Meld je nu aan!

Volwasseneneducatie

Voor de volwasseneneducatie behandelen we de onderstaande Key Actions:

  • Individuele mobiliteit ( KA121 en KA122)
  • Cooperation Partnerships (KA220) en Small Scale Partnerships (KA210)

Programma

13:45 uur: Teams-vergadering geopend

14:00-14:15 uur: Welkom en inleiding over het programma Erasmus+ voor de volwasseneneducatie

In deze inleiding stellen we het team aan je voor en geven we algemene informatie over de doelstellingen, prioriteiten en mogelijkheden van Erasmus+.

14:15-15:00 uur: KA1 Mobiliteit (ve)

Deze sessie gaat over mobiliteit van volwassen leerders en staf en/of begeleiders: wie kunnen aanvragen, wat zijn de mogelijkheden, wat is het budget, wanneer en hoe kun je subsidie aanvragen.

We gaan in op de Erasmus Accreditatie voor organisaties voor de volwasseneneducatie: een kwaliteitskeurmerk waarmee organisaties toegang krijgen tot budget voor mobiliteitsactiviteiten.

En we vertellen over de Short-Term Projects voor organisaties die (nog) geen Erasmus Accreditatie hebben.

15:00-15:15 uur: pauze

15:15-16:00 uur KA2 Partnerschappen (ve)

In deze sessie gaan we in op de Small-Scale Partnerships en de Cooperation Partnerships voor de volwasseneneducatie: wie kunnen aanvragen, wat zijn de doelstellingen en mogelijkheden, wat is het budget, wanneer en hoe kun je subsidie aanvragen.

 

De aanmelding voor deze online informatiebijeenkomst is gesloten. Wil je toch graag deelnemen op 10 november? Stuur dan een e-mail naar info@erasmusplus.nl.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven