Skip naar content

Online Info Sessie | Erasmus Mundus - Call 2023

Ben je een aanvraag aan het voorbereiden voor een Erasmus Mundus Joint Master of een Erasmus Mundus Design Measure? Of wil je eerst graag meer weten over deze acties? Volg dan deze online informatiesessie van het Nationaal Agentschap Erasmus+, in samenwerking met het Europees Uitvoerend Agentschap onderwijs en cultuur EACEA. De voertaal is Nederlands.

Hoger onderwijs

Over de online sessie

De centrale actie Erasmus Mundus is gericht op het bevorderen van excellentie en wereldwijde internationalisering van instellingen voor hoger onderwijs via studieprogramma's - op masterniveau - die gezamenlijk worden aangeboden en erkend door Europese hoger onderwijsinstellingen. Deze programma’s staan ook open voor instellingen in andere landen van de wereld. De actie bestaat uit twee verschillende (en van elkaar onafhankelijke) lots: 1- Erasmus Mundus Joint Masters (EMJM) en lot 2 Erasmus Mundus Design Measures (EMDM).

Deze online informatiesessie wordt georganiseerd door het Nationaal Agentschap Erasmus+ in samenwerking met Europees Uitvoerend Agentschap onderwijs en cultuur EACEA.

Het doel van de sessie is om inzicht te geven in de kenmerken van de actie en de mogelijkheden die zij biedt voor de Nederlandse hoger onderwijs instellingen.

Deze sessie is bedoeld voor medewerkers betrokken bij het ontwikkelen en implementeren van KA2 projectvoorstellen Erasmus+ op centraal niveau en/of bij de faculteiten. Je leert meer over de actie Erasmus Mundus en luistert bijvoorbeeld naar de ervaringen van een projectcoördinator. Als je een aanvraag Erasmus Mundus aan het voorbereiden bent in het kader van Call 2023 en/of meer wil leren over de actie, dan wil je deze sessie niet missen!

Online sessie op 7 november

Op 7 november was er een online sessie over dit onderwerp. De presentatie vind je hierna. 

Als je specifieke vragen hebt voor deze online sessie, neem dan contact op met programma-adviseur Madalena Pereira.