Skip naar content

Online congres | EUROPE@DJHT

18 mei - 20 mei 2021 | Geef je op voor 25 april | De online editie van het grootste Europese congres over kind- en jongerenwelzijn.

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het?

EUROPE@DJHT is de zeventiende editie van het kinder- en jongerenwelzijnscongres Deutscher Kinder- und Jugendhilfetag en wordt iedere drie à vier jaar georganiseerd om Europese experts en andere geïnteresseerden samen te brengen om kennis en ervaringen uit te wisselen.  

Wat leer je?

Dit congres bestaat uit een driedaags programma, waarin meer dan 200 professionele events worden gehouden rondom vraagstukken uit het jongerenwerk in deze uitdagende tijden. Het conceptprogramma van de verschillende workshops vind je op deze pagina.

Voor wie?

De training wordt georganiseerd voor jongerenwerkers, -trainers, leiders, -projectbegeleiders, -onderzoekers, -activisten en -beleidsmakers. Deelnemers moeten goed in staat zijn om in het Engels te werken.

Waar en wanneer?

De training vindt online plaats van 18 t/m 20 mei 2021. Aanmelden kan tot 25 april. Op 3 mei hoor je of jij bent geselecteerd. 

Praktische informatie en kosten.

Er is geen eigen bijdrage voor deze training. Zorg ervoor dat je een apparaat met betrouwbare internetverbinding, microfoon en camera ter beschikking hebt. Er wordt Engels gesproken tijdens te training.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie en de mogelijkheid tot online aanmelden vind je op de website van SALTO-YOUTH. Eenmalige registratie is hiervoor noodzakelijk. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Mireille Unger via m.unger@nji.nl.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven