Skip naar content

Online bijeenkomst 'Internationalisering in het vmbo'

Ben je werkzaam op een vmbo-school en/of brede scholengemeenschap en zoek je mogelijkheden om een waardevolle en inhoudelijk interessante internationale ervaring aan je vmbo-leerlingen te bieden? Meld je dan aan voor de online bijeenkomst 'Internationalisering in het vmbo'!

Primair en voorgezet onderwijs

Tijdens de bijeenkomst 'Internationalisering in het vmbo' kan je je laten inspireren door ervaringen van enthousiaste vmbo-docenten. Tevens krijg je de mogelijkheid om nieuwe contacten met collega’s op te doen, met elkaar in gesprek te gaan, en tips en tricks uit te wisselen over het opbouwen van een internationaal netwerk, internationalisering zonder te reizen, het verrijken van het curriculum, en meer.

Ervaren vmbo-docenten zullen vertellen hoe zij met behulp van bijvoorbeeld Erasmus+, eTwinning, het Global Citizen Network of het Model Internationale Competenties internationalisering op hun school vormgeven. 

Meld je aan via onderstaande button. De bevestiging van deelname en de deelnamelink worden in de dagen voor de bijeenkomst toegestuurd. 

Lees hier alvast meer over de subsidiemogelijkheden voor het primair en voortgezet onderwijs:

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven