Mindset of Youth Workers in supporting learning through youth mobilities

Jeugd & jongerenwerk
Gepubliceerd op: 24 januari 2019

2-8 mei 2019 | Aanmelden is niet meer mogelijk | Een mindsettraining gericht op jongerenwerkers in internationale context.

  • Locatie: De Glind, Nederland
  • Aanvang:02 mei 2019
  • Eind:08 mei 2019

Wat is het?

Een vijfdaagse training voor jongerenwerkers over mindset. Samen met andere deelnemers uit heel Europa reflecteer je op je eigen manier van denken. De focus van de training ligt op je eigen leerproces en op het ondersteunen van het leerproces van jongeren.

Wat leer je?

Welke stijl van leren gebruik je zelf? In deze training ontdek je het, en meer. Het doel van deze training is na te denken over de mindset van jongerenwerkers. Je reflecteert op en discussieert over de competenties die nodig zijn om het leerproces van jongeren te begeleiden tijdens een internationaal project. Je leert van eerdere succesvolle ervaringen met jongerenmobiliteit en hoe je een goede leeromgeving kunt creëren voor jongeren.

Voor wie?

De training is bedoeld voor jongerenwerkers.

Praktische informatie

De eigen bijdrage voor deze training is € 75,- per persoon. De reiskosten en kosten voor programma, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen. Aanmelden kan tot en met 5 maart 2019. Op 2 april hoor je of je bent geselecteerd. 

Meer informatie en aanmelden

Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelding op de website van SALTO-YOUTH. Eenmalige registratie is hiervoor noodzakelijk. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Marrie Kortenbosch via m.kortenbosch@nji.nl.