Inspiratiedag European Solidarity Corps

Jeugd & jongerenwerk

7 december 2018 | Een dag waarop je de mogelijkheden van het nieuwe subsidieprogramma European Solidarity Corps kunt ontdekken.

  • Locatie: The Colour Kitchen Zuilen
  • Adres: Utrecht
  • Aanvang:07 december 2018 - 10:00
  • Eind:07 december 2018 - 16:00

Het European Solidarity Corps is gestart! In dit nieuwe subsidieprogramma van de Europese Unie kunnen jongeren tussen de 18-30 jaar uit heel Europa vrijwilligerswerk doen, lokaal een solidariteitsproject organiseren en uitvoeren of een werkervaringsplek of baan vinden in een land binnen Europa. Het European Solidarity Corps geeft jouw organisatie de kans om waardevolle projecten op te pakken die belangrijk zijn voor de maatschappij. Door een steentje bij te dragen kunnen jongeren zich verder ontwikkelen. Daarnaast kan het werken met jongeren uit een ander Europees land ook nog eens enorm verrijkend zijn voor je organisatie en je medewerkers.

Je kunt als organisatie subsidie aanvragen voor Europese Vrijwilligersprojecten, Solidariteitsprojecten en Europese Werkervaringsplekken en banen. 

Het Nationaal Agentschap Erasmus+ Jeugd en European Solidarity Corps organiseert vrijdag 7 december een dag waarop je de mogelijkheden van dit nieuwe subsidieprogramma kunt ontdekken. Verdiep je verder in de kansen van het (inter)nationale jongerenwerk, doe inspiratie op en wissel van gedachten met collega’s.