Skip naar content

Impact Workshop: Hoe ontwerp jij je droomproject met de Impact Tool?

9 april 2021| Geef je op voor de laatste plekken | Een workshop over het ontwerpen van projecten met impact binnen Erasmus+ Jeugd en het European Solidarity Corps.

Jeugd & jongerenwerk

Heb jij een idee voor een jongerenproject en wil je mogelijk een subsidieaanvraag bij Erasmus+ Jeugd of het European Solidarity Corps doen? Ben je benieuwd naar de Impact Tool en hoe deze in te zetten bij het schrijven van een projectaanvraag? Meld je dan aan voor de online Impact Workshop op 9 april! 

Impact is enorm belangrijk binnen Erasmus+ Jeugd en het European Solidarity Corps. Welke impact wil jij met je jongerenproject realiseren? En hoe draagt jouw idee daaraan bij? In deze workshop nemen we je mee in de werking van de Impact Tool en hoe wij die inzetten bij al het werk wat we doen. Een mooie manier om kennis te maken met onze denkwijze en een uitgelezen kans om je projectidee naar een volgende stap te brengen. 

Tijdens deze workshop zullen we je o.a.:

  • Kennis laten maken met de Impact Tool, die je op een andere manier naar je ideeën en projecten laat kijken;
  • Uitdagen om je denkpatroon om te gooien en te denken vanuit de impact, om op die manier het verschil te gaan maken;
  • Leren hoe je de Impact Tool toepast voor je eigen ideeën en projecten, wat bij zal dragen aan een beter jongerenproject.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus geef je snel op!

Voor wie?

Iedereen die een projectidee heeft, wil kennismaken met de Impact Tool en mogelijk binnenkort een aanvraag bij Erasmus+ Jeugd of het European Solidarity Corps in wil dienen.

Praktische informatie

De Impact Workshop vindt online plaats van 10:00 tot 13:00 uur. Deelname is gratis, maar er zijn nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je daarom zo snel mogelijk aan door via onderstaande link Linda te mailen.

Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met Linda Janmaat, l.janmaat@nji.nl.