Skip naar content

Hybride ‘Regional Erasmus+ Week for Sub-Saharan Africa’

Op woensdag 11 en donderdag 12 oktober vindt aan de Universiteit van Johannesburg (Zuid-Afrika) de ‘Regional Erasmus+ Week for Sub-Saharan Africa’ plaats. Het evenement is hybride en EACEA nodigt hoger onderwijsinstellingen uit Europa uit om online aan te sluiten. Heb jij hier interesse in? Registreren kan tot 1 oktober!

Hoger onderwijs

Doel evenement
Het doel van dit tweedaagse evenement is om de samenwerking tussen nationale instanties in de regio (Erasmus+ National Focal Points) te versnellen, om nationale belanghebbenden en begunstigden te ondersteunen en de aanwezigheid van Afrikaanse landen uit de Sub-Sahara regio in projecten van Erasmus+ te vergroten.

Programma met aandacht voor contact
Het programma behandelt onder andere Erasmus Mundus, Capacity Building en Jean Monnet, alle drie centrale acties die samenwerking met de Sub-Sahara regio mogelijk maken. Daarnaast vraagt de EACEA extra aandacht voor de ‘Cluster and contact-making meeting’. Hierbij worden begunstigden en belanghebbenden samen gebracht voor kennisdeling en uitwisseling van ervaringen. Deze bijeenkomst biedt netwerkmogelijkheden voor ervaren én nieuwe organisaties uit verschillende regionale landen, evenals landen uit de EU of partnerlanden van het programma Erasmus+ die geïnteresseerd zijn in projectsamenwerkingen.

Bekijk hier het conceptprogramma en zorg dat je je vóór 1 oktober aanmeldt!

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven