EuroPeers Training Course

Jeugd & jongerenwerk
Gepubliceerd op: 13 december 2018

7-11 februari 2019 | Geef je op voor 8 januari | Een training voor jongeren die met Erasmus+ Jeugd naar het buitenland zijn geweest en betrokken willen blijven bij het programma.

  • Locatie: Liverpool, Engeland
  • Aanvang:07 februari 2019
  • Eind:11 februari 2019

Wat?

Een internationale training voor jongeren die met subsidie van Erasmus+ Jeugd naar het buitenland zijn geweest, bijvoorbeeld op Europees Vrijwilligerswerk of jongerenuitwisseling. Tijdens deze training krijg je meer uitleg over de mogelijkheden van het programma, wordt je getraind in het verspreiden van deze informatie als peer en leer je hoe je zelf activiteiten op kunt zetten om promotie te maken voor Erasmus+ Jeugd.

Na deelname aan deze training word je toegevoegd aan de Facebook-groep van de Nederlandse EuroPeers en word je op de hoogte gehouden over zowel nationale als internationale bijeenkomsten.

Voor wie?

Jongeren die met subsidie van Erasmus+ Jeugd naar het buitenland zijn geweest, bijvoorbeeld op Europees Vrijwilligerswerk of jongerenuitwisseling en die - terug in hun Nederland - actief betrokken willen blijven bij het programma. Dit door bijvoorbeeld zelf presentaties te geven of evenementen te organiseren over Erasmus+ Jeugd, of door het Nationaal Agentschap en Eurodesk te helpen met de promotie van het programma.

Praktische informatie

De training vindt plaats van 7 t/m 11 februari 2019 in Liverpool, Engeland. De eigen bijdrage is € 75. De reiskosten en kosten voor het programma, accommodatie en maaltijden worden vergoed door het programma Erasmus+ Jeugd.

Informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie op de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Neem voor meer informatie contact op met Marlou Saris via m.saris@nji.nl of Nick Adriaans via n.adriaans@nji.nl.