Skip naar content

EuroPeers European Network Meeting 2021

23-26 september 2021 | Geef je op voor 20 augustus | De jaarlijkse bijeenkomst voor EuroPeers en EuroPeers coördinatoren uit heel Europa.

Jeugd & jongerenwerk

Wat?

EuroPeers is het internationale netwerk voor jongeren die naar het buitenland zijn geweest met een project van Erasmus+ Jeugd of het European Solidarity Corps, zoals een jongerenuitwisseling of Europees Vrijwilligerswerk. EuroPeers vinden het leuk om actief betrokken te blijven bij de subsidieprogramma's en het Nationaal Agentschap, en delen graag hun ervaringen en kennis.

Dit is jaarlijkse internationale bijeenkomst voor EuroPeers en EuroPeers coördinatoren.

Het doel van de bijeenkomst:

  • Het uitwisselen van good practices en uitdagingen in de verschillende nationale netwerken;
  • Kennis opdoen over de (nieuwe) Europese programma's en hoe die kunnen bijdragen aan het internationale netwerk van EuroPeers;
  • Werken aan competenties die je kunnen helpen als EuroPeer;
  • Plannen van (internationale) EuroPeers-activiteiten;
  • Netwerken met EuroPeers uit heel Europa, internationale coördinatoren en andere betrokkenen.

Voor wie?

Actieve EuroPeers in Nederland en/of jongeren die via Erasmus+ Jeugd of het European Solidarity Corps een buitenlandervaring hebben opgedaan en het leuk vinden om actief te worden als EuroPeer. Hier vind je meer informatie over EuroPeers in Nederland.

Praktische informatie

De bijeenkomst vindt in principe fysiek plaats in Rome, van donderdag 23 t/m zondag 26 september. Er is ook de mogelijkheid vanuit huis (dus hybride) deel te nemen. De voertaal is Engels. 

De eigen bijdrage is € 25,- per persoon. Reiskosten en kosten voor het programma, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 20 augustus 2021 via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 30 augustus hoor je of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Marlou Saris via m.saris@nji.nl.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven