European Academy on Youth Work: Innovation, Current Trends and Developments in Youth Work

Jeugd & jongerenwerk

21-24 mei 2019 | Aanmelden is niet meer mogelijk | Een conferentie over de huidige trends en ontwikkelingen binnen het (internationaal) jongerenwerk.

  • Locatie: Kranjska Gora, Slovenië
  • Aanvang:21 mei 2019 - 17:10
  • Eind:24 mei 2019 - 14:00

Wat is het?

Een conferentie over de huidige trends en ontwikkelingen in de verschillende Europese landen en op Europees niveau, waar je meer kunt leren over onlangs ontwikkelde innovatieve tools en methodes en deze tevens uit kunt proberen. Daarnaast is er de mogelijkheid om met andere jongerenwerkers e.a. te reflecteren en discussiëren rondom thema's als ontwikkelingen in het jongerenwerk en hoe dit de kwaliteit ervan verbetert.

Voor wie?

Jongerenwerkers (op lokaal, regionaal, nationaal en/of Europees niveau), professionals op gebieden die relevant zijn voor de jeugdsector, zoals bijvoorbeeld vertegenwoordigers van jeugdwerkbeleid, medewerkers van de Nationale Agentschappen, trainers of onderzoekers. Je moet geïnteresseerd zijn in ontwikkelingen binnen het jongerenwerk.

Praktische informatie

De training vindt plaats in Kranjska Gora, Slovenië van 21 t/m 24 mei 2019. De eigen bijdrage is € 75. De reiskosten en kosten voor het programma, de accommodatie en maaltijden worden vergoed door het programma van Erasmus+ Jeugd.

Aanmelden

Je kunt je tot 17 februari aanmelden via de website van SALTO-YOUTH, hiervoor is eenmalige registratie vereist. Op deze website kun je ook meer informatie vinden over het programma van de training. Mocht je er niet uitkomen of meer willen weten, neem dan contact op met Mireille Unger via m.unger@nji.nl