Skip naar content

ETS TSW | How to support wellbeing in training practices

10-13 april 2023 | Meld je aan voor 1 februari | Een workshop voor ervaren trainers die zich verder willen ontwikkelen op het thema welzijn.

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het?

'ETS Trainers‘ Skills Workshop (TSW): How to support wellbeing in training practices' is een workshop voor ervaren trainers in het Europees jongerenwerk. De workshop richt zich op het thema welzijn en hoe dit verwerkt kan worden in trainingsactiviteiten.

Training Skills Workshops (TSW) worden georganiseerd in het kader van de European Training Strategy en focussen zich op het ontwikkelen van de competenties van trainers.

Wat leer je?

Het doel van deze workshop is om trainers bewust te maken van hun eigen welzijn, het belang daarvan, en het welzijn van de deelnemers in trainingen.

Andere doelstellingen van de training zijn o.a.:

  • het creëren van een veilige leeromgeving voor trainers om na te denken en uit te wisselen over voorbeelden uit hun werk;
  • het tot een gezamenlijk begrip komen van wat geestelijke gezondheid, welzijn en zelfzorg betekent in trainingscontext;
  • het verbeteren van competenties wat betreft welzijn van trainers in hun professionele context;
  • het leren van nieuwe, praktische methodes om beter voor het welzijn in te zorgen in een trainingsomgeving.   

Voor wie is het?

De workshop is bedoeld voor ervaren trainers binnen het (Europese) jongerenwerk, die hun kennis en rol verder willen ontwikkelen.

Praktische informatie?

De workshop is in het Engels. Er is een bijdrage van € 75,- per persoon. Aanmelden kan tot 1 februari 2023. Op 16 februari hoor je op je bent geselecteerd.

Meer informatie en aanmelden

Kijk voor meer informatie en de mogelijkheid tot aanmelden op de website van SALTO-YOUTH. Eenmalige registratie is hiervoor noodzakelijk. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Mandy Evers via m.evers@nji.nl

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven