Skip naar content

ETS COMETS: the digital dimension

21 juni - 27 juni 2022 | Geef je op voor 28 april | Een vijfdaagse leerervaring voor trainers over het reflecteren op de digitale dimensie van het trainersvak.

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het?

'ETS COMETS: the digital dimension' is een vijfdaagse cursus voor trainers, die aan de slag willen met het reflecteren op de digitale dimensie in hun eigen werk als trainer. De ETS COMETS is gebaseerd op het Europese Trainers Competence Model voor trainers die internationale trainingen geven. De doelen van deze ETS COMETS zijn o.a.:

  • het reflecteren op de toename van het belang van de digitale dimensie in het trainersvak;
  • het reflecteren op de identiteit en rol als trainer in een digitale omgeving;
  • het reflecteren op gedrag en waarden van een trainer in een digitale omgeving;
  • het onderzoeken van groepsdynamiek in een online context en digitale omgeving als geheel;
  • het reflecteren op de verantwoordelijkheid omtrent veiligheid en privacy in de digitale context.

Elke COMETS is gebaseerd op de COMETS-principes

Voor wie?

De training is bedoeld voor trainers die al enige internationale ervaring hebben en in staat zijn hun leren zelf te sturen en de mogelijkheid hebben om hun eigen manier van werken te kunnen beoordelen.

Praktische informatie en kosten

De training vindt plaats van 21 tot 27 juni in Duitsland. Meld je aan vóór 28 april 2022. De eigen bijdrage voor is € 75,- per persoon. De reiskosten en kosten voor training, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen. Er wordt Engels gesproken tijdens de training.

Meer informatie en aanmelden 

Meer informatie en de mogelijkheid tot online aanmelden vind je op de website van SALTO-YOUTH, hiervoor is  eenmalige registratie vereist. Op 9 mei 2022 hoor je of jij bent geselecteerd. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Mandy Evers via m.evers@nji.nl.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven