#ErasmusDays 2020

Primair en voortgezet onderwijs Middelbaar beroepsonderwijs Hoger onderwijs Volwasseneneducatie Jeugd & jongerenwerk
Gepubliceerd op: 8 juli 2020

Met je deelname aan #ErasmusDays 2020 zet je jouw projectactiviteiten in de schijnwerpers! Ben jij er ook bij?

  • Aanvang:15 oktober 2020
  • Eind:17 oktober 2020

Op 15, 16 en 17 oktober wordt de derde editie van #ErasmusDays georganiseerd. Drie dagen lang vinden er feestelijke activiteiten rondom projecten van Erasmus+ plaats, waarbij jouw (online) evenement niet mag ontbreken. Met je deelname aan #ErasmusDays 2020 bereik je veel mensen en zet je jouw projectactiviteiten in de schijnwerpers, zowel in Nederland als in de rest van Europa.

We nodigen alle projectleiders op het gebied van onderwijs op afstand, ecologie, gezondheid, solidariteit en sociale integratie uit om deel te nemen aan deze editie van 2020. Laten we samen Europa vieren!

Welke activiteit of evenement kan aangemeld worden?

Fysieke evenementen zijn hopelijk weer mogelijk in oktober, maar omdat de omvang wellicht gering is of beperkende maatregelen van toepassing zijn geven we je graag enkele voorbeelden van mogelijke activiteiten. Je kunt hierbij denken aan online variaties op opendeurdagen, vergaderingen, debatten, tentoonstellingen, concerten, ceremonies en wedstrijden. Of organiseer een webinar of Q&A volledig online, via bijvoorbeeld Facebook of Instagram!

Wie kan meedoen?

#ErasmusDays 2020 staat open voor alle onderwijsinstellingen en organisaties op het gebied van jeugd en jongerenwerk die met hulp van Erasmus+ een project of activiteit hebben gerealiseerd. 

Doe je mee?

Deelname is vrijwillig en kostenloos.