Skip naar content

Erasmus+ Networking Seminar in Jordanië voor het hoger onderwijs

Hoger onderwijs

Van 24 tot en met 27 oktober 2022 organiseert het Nationaal Agentschap Erasmus+ een seminar in Jordanië om Nederlandse, Jordaanse en Palestijnse hoger onderwijsinstellingen met elkaar in contact te brengen. Dit kan uiteindelijk leiden tot het aanvragen van budget voor de uitwisseling van studenten en staf in call 2023 binnen de actielijn KA171: mobiliteit met partnerlanden.

Ben of ken je iemand die hier interesse in heeft? Dan horen wij het graag!

Tentatieve agenda

23 oktober                   Aankomst

24 – 25 oktober           Erasmus+ Networking Seminar georganiseerd door het National Erasmus+ Office in Jordanië

26 oktober                   Contact seminar KA171 in Amman

27 oktober                   Site visit naar één van de lokale universiteiten naar keuze

Kosten

Het NA draagt zorg voor de kosten van maximaal  5 hotelovernachtingen (23-28 oktober) + ontbijt, transfer van de Dode Zee naar het hotel in Amman op 25 oktober en de lunch op 26 oktober.

De volgende kosten komen voor rekening van de deelnemende instellingen:

  • de heen- en terugvlucht + transfer naar het hotel;
  • de registration fee voor de Erasmus+ Networking Seminar van €125,- (incl. lunch);
  • en de diners.

Aanmelden

Aanmelden kan door het invullen van het Expression of Interest formulier, te verkrijgen via onderstaand e-mail adres of via de Erasmus+ coördinator van jouw instelling. Overleg jouw aanmelding altijd met de Erasmus coördinator van jouw instelling. De deadline voor aanmelding is vrijdag 9 september.

Het reisadvies van Buitenlandse Zaken is leidend voor het laten doorgaan van het seminar. Het seminar kan worden geannuleerd als het reisadvies of regels rondom COVID-19 daar aanleiding toe geven.

Vragen

Heb je vragen over het seminar? Neem dan contact op met het National Erasmus+ Office-Jordan via erasmus-plus@mohe.gov.jo.

Heb je organisatorische vragen? Neem dan contact op met Alexandra Raymakers via ka107@erasmusplus.nl of 070 – 42 60 170.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven