Erasmus+ aanwezig op AVS-Congres

Primair en voortgezet onderwijs

AVS-congres 2019 'Leiderschap in 4D' is het thema van het 25e congres van de Algemene Vereniging Schoolleiders dat plaats vindt op 15 maart 2019.

  • Locatie: Nieuwegein
  • Adres: NBC
  • Aanvang:15 maart 2019
  • Eind:15 maart 2019

AVS-congres
Elk jaar organiseert de AVS in het voorjaar een congres. Op het AVS-congres kunt u deelnemen aan diverse sessies over uiteenlopende onderwerpen van deskundigen uit het veld of het bedrijfsleven. Daarnaast is het AVS-congres een ontmoetingsplek voor leden en belangstellende niet-leden om informatie uit te wisselen en weer energie en inspiratie op te doen.

Thema
‘Leiderschap in 4D’ is het thema van het 25e congres van de Algemene Vereniging Schoolleiders dat plaats vindt op 15 maart 2019. Leidinggeven in een dynamische omgeving, dat is de kern van het huidige leiderschap. Een visie hebben, samen vormgeven aan een school-/leergemeenschap, opbouwen en in stand houden van netwerken en continu veranderen en aanpassen. Dat zijn de kenmerken van 4D-leiders. Ben jij ook klaar voor het 4D-leiderschap?

Locatie
Het NBC is prima bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto. Adres: Blokhoeve 1, 3438 LC Nieuwegein. Telefoon: 030-6026900

Aanmelden
U kunt zich hier aanmelden.