Skip naar content

Conferentie | YouSports: Long term activity on social change through sport

12 juni - 16 juni 2023 | Geef je op vóór 16 maart 2023 | Een conferentie over het inzetten van sport in internationale jongerenprojecten.

Jeugd & jongerenwerk Sport

Wat is het? 

'YouSports' is een nieuwe SNAC (Strategic National Agency Cooperation) dat een kick-off event organiseert. Het doel van de YouSports is om te onderzoeken hoe het jongerenwerk sport kan gebruiken voor het ondersteunen van op waarden gebaseerd leren in gemeenschappen en hoe verschillende doelgroepen te bereiken en hen zo te betrekken internationale projecten. 

Tijdens deze kick-off is er ruimte voor netwerken en worden ervaringen bekeken, verzameld en gedeeld tussen sociale sportorganisaties met ervaring en expertise in sociale sport met jongeren. 

Voor wie?

Dit seminar is bedoeld voor jongerenwerkers, -leiders, -projectbegeleiders, beleidsmakers, - onderzoekers, vrijwilligersmentoren en sportorganisaties.

Praktische informatie en kosten

De conferentie vindt plaats van 12 juni tot 16 juni 2023 in Nouvelle-Aquitaine, Frankrijk. Meld je aan vóór 16 maart 2023. De eigen bijdrage is 75 euro. Er wordt Engels gesproken en er is plek voor 150 deelnemers.

Meer informatie en aanmelden 

Meer informatie en de mogelijkheid tot online aanmelden vind je op de website van SALTO-YOUTH, hiervoor is eenmalige registratie vereist. Op 5 april 2023 hoor je of jij bent geselecteerd. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Mandy Evers via m.evers@nji.nl.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven