Skip naar content

Conferentie | Europe talks about Solidarity

18 mei - 20 mei 2022 | Geef je op voor 27 maart | Een conferentie voor jongerenwerkers over het belang van solidariteit in het jongerenveld.

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het?

'Europe talks Solidarity' is een tweedaagse conferentie over het begrip 'solidariteit', de omgang ermee in het verleden, het heden en de toekomst en de waarde ervan voor de democratie. Het programma biedt een overzicht van solidariteit in het jongerenveld en is genoeg ruimte om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

Wat leer je?

De doelstellingen van de conferentie zijn o.a.:

  • het bieden van een platform voor dialoog over de verschillende aspecten van solidariteit in 2022;
  • het laten zien van verschillende inspirerende praktijken en ingangen m.b.t. solidariteit in het programma van het European Solidarity Corps. 

Voor wie?

De conferentie is bedoeld voor jongerenwerkers, -trainers, -leiders, en -beleidsmakers en professionals uit het maatschappelijke werkveld. Er is ruimte voor 40 deelnemers.

Praktische informatie

De conferentie is in Helsinki, Finland. De eigen bijdrage is € 75,-. De reiskosten en kosten voor de conferentie, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 27 maart via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 18 april hoor je of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Mandy Evers via m.evers@nji.nl of telefonisch via 030-2306580.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven