Skip naar content

Conferentie | Europe goes local (EGL)

16 - 19 mei 2022 | Geef je op vóór 28 april 2022 | Een conferentie voor stakeholders uit het lokaal jongerenwerk.

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het? 

Deze vierdaagse conferentie maakt deel uit van het lokale strategische partnerschap van Europe Goes Local (EGL). Het event biedt de kans aan belanghebbenden in jongerenwerk om elkaar op gemeentelijk niveau te kunnen ontmoeten, ideeën uit te wisselen, gezamenlijke activiteiten te kunnen opzetten en van elkaar te kunnen leren.

Wat leer je? 

2022 is het European Year of Youth, waarin we met elkaar in gesprek gaan over "het bieden van meer en betere kansen voor de toekomst van jongeren". De deelnemers van de conferentie zullen de belangrijkste elementen van een youth friendly ecosystem bespreken en gezamenlijke acties plannen om lokale gemeenschappen te versterken met de bijdrage van jongerenwerk. Andere doelstellingen zijn o.a.:

  • het lanceren van het Europe Goes Local platform;
  • het bieden van ruimte en tijd aan de nationale en regionale delegaties om activiteitenplannen op te stellen ter ondersteuning van het lokale jongerenwerk;
  • het ontmoeten van lokale organisaties in Cluj-Napoca voor peer-learning.

Voor wie?

Jongerenwerkers en belanghebbenden uit gemeentes. Er is ruimte voor 200 deelnemers. Tijdens de activiteit wordt Engels gesproken.

Praktische informatie en kosten

De conferentie vindt plaats van 16 tot 19 mei. Meld je aan vóór 28 april 2022. De eigen bijdrage voor is € 75,- per persoon. De reiskosten en kosten voor training, accommodatie en maaltijden zijn inbegrepen. Er wordt Engels gesproken tijdens de training.

Meer informatie en aanmelden 

Meer informatie en de mogelijkheid tot online aanmelden vind je op de website van SALTO-YOUTH, hiervoor is  eenmalige registratie vereist. Op 3 mei 2022 hoor je of jij bent geselecteerd. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Mandy Evers via m.evers@nji.nl.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven