Skip naar content

Conferentie | EU Values Conference

19 mei 2022 | Geef je op voor 25 april | Een conferentie voor jongerenwerkers over het promoten van Europese waarden in hun werk met jongeren en gemeenschappen.

Jeugd & jongerenwerk

Wat is het?

'EU Values Conference' is een conferentie waarbij vertegenwoordigers uit verschillende sectoren worden uitgenodigd om te leren, na te denken en te discussiëren over hun rol bij het bevorderen van de EU-waarden in hun werk met jongeren en gemeenschappen. Onder de EU-waarden wordt o.a. verstaan: vrijheid, democratie, gelijkheid en mensenrechten.

Wat leer je?

De doelstellingen van de conferentie zijn o.a.:

  • het begrijpen welke rol de verschillende belanghebbenden op het gebied van jongeren en onderwijs hebben bij het promoten van de EU-waarden;
  • het begrijpen hoe Erasmus+ projecten op dit gebied kunnen ondersteunen;
  • het leggen van verbanden tussen de waarden en het beleid van de EU met de werkzaamheden van de jongeren- en onderwijssector

Voor wie?

De conferentie is bedoeld voor jongerenwerkers, -trainers, -leiders, en -beleidsmakers en professionals uit het maatschappelijke werkveld. Er is ruimte voor 70 deelnemers.

Praktische informatie

De conferentie is online. Er is geen eigen bijdrage voor deze training. Zorg ervoor dat je een apparaat met betrouwbare internetverbinding, microfoon en camera ter beschikking hebt. Er wordt Engels gesproken tijdens de conferentie.

Aanmelden

Aanmelden kan tot 25 april via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Op 2 mei hoor je of je bent geselecteerd. Neem voor meer informatie contact op met Mandy Evers via m.evers@nji.nl of telefonisch via 030-2306580.

Het is niet meer mogelijk om je voor dit evenement in te schrijven