BiTriMulti

Jeugd & jongerenwerk

22 mei -26 mei 2019 | Aanmelden is niet meer mogelijk | Een training over het opzetten van een internationale jongerenuitwisseling binnen het programma Erasmus+ Jeugd

  • Locatie: België
  • Aanvang:22 mei 2019
  • Eind:26 mei 2019

Wat is het?

Een training over het opzetten van een internationale jongerenuitwisseling. Het is een interactieve training waarbij je leert door te doen.
 

Voor wie?

De BiTriMulti is bedoeld voor jongerenwerkers en actieve vrijwilligers om hen te helpen bij het opzetten van hun eerste internationale jongerenuitwisseling met het programma van Erasmus+ Jeugd. 
 

Wat heb je eraan?

- Je maakt kennis met het programma van Erasmus+ Jeugd.
- Je ontwikkelt de kennis en vaardigheden om een internationale jongerenuitwisseling op te zetten en uit te voeren. Bijvoorbeeld de vaardigheid om niet-formeel leren methoden te gebruiken en om samen met de jongeren te reflecteren op wat zij geleerd hebben tijdens de uitwisseling. 
- Je bent in de gelegenheid om partners uit andere landen te ontmoeten, waarmee je een samenwerking aan kunt gaan. 
 

Praktische informatie

De training vindt plaats in België van 22 tot 26 mei 2019. De eigen bijdrage is € 75. De reiskosten en kosten voor het programma, de accommodatie en maaltijden worden vergoed door het programma van Erasmus+ Jeugd.
 

Aanmelden

Je kunt je tot 26 maart aanmelden via de website van SALTO-YOUTH, hiervoor is eenmalige registratie vereist. Op deze website kun je ook meer informatie vinden over het programma van de training. Mocht je er niet uitkomen of meer willen weten, neem dan contact op met Mireille Unger via m.unger@nji.nl