Appetiser – introductietraining internationaal werken met jongeren

Jeugd & jongerenwerk
Gepubliceerd op: 15 mei 2019

14-18 oktober 2019 | Geen inschrijving meer mogelijk | Een internationale introductietraining over het internationaal werken met jongeren voor jongerenwerkers en actieve vrijwilligers.

  • Locatie: Griekenland
  • Aanvang:14 oktober 2019 - 18:00
  • Eind:18 oktober 2019 - 11:00

Wat?

Een internationale training voor jongerenwerkers, als introductie op het internationaal werken met jongeren en de mogelijkheden die Erasmus+ en het European Solidarity Corps bieden.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor  jongerenwerkers en actieve vrijwilligers die nog geen ervaring hebben in internationaal werken met jongeren. De deelnemers hebben wel plannen om een internationaal project op te zetten en uit te voeren.

Wat leer je?

Je maakt kennis met niet-formeel en intercultureel leren en het werken in een internationale context. Ook komt aan de orde wat internationaal werken oplevert voor jongeren.

Waar en wanneer?

De training vindt plaats van 14 tot 18 oktober 2019 in Griekenland.

Kosten

De eigen bijdrage is € 75. De reiskosten en kosten voor het programma, accommodatie en maaltijden worden vergoed door het programma Erasmus+ Jeugd.

Informatie en aanmelden

Aanmelden kan tot 12 augustus 2019 via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Neem voor meer informatie contact op met Marrie Kortenbosch via  m.kortenbosch@nji.nl of telefonisch via 030-2306580.