Appetiser – introductietraining internationaal werken met jongeren

Jeugd & jongerenwerk

10-14 december 2018 | Geef je op voor 7 oktober | Een internationale introductietraining op het internationaal werken met jongeren voor jongerenwerkers en actieve vrijwilligers.

  • Locatie: Letland
  • Aanvang:10 december 2018
  • Eind:14 december 2018

Wat?

Een internationale training voor jongerenwerkers, als introductie op het internationaal werken met jongeren en de mogelijkheden die Erasmus+ biedt.

Voor wie?

Deze training is bedoeld voor  jongerenwerkers en actieve vrijwilligers die nog geen ervaring hebben in internationaal werken met jongeren. De deelnemers hebben wel plannen om een internationaal project op te zetten en uit te voeren.

Wat leer je?

Je maakt kennis met niet-formeel en intercultureel leren en het werken in een internationale context. Ook komt aan de orde wat internationaal werken oplevert voor jongeren.

Waar en wanneer?

De training vindt plaats van 10 tot 14 december 2018 in Letland.

Kosten

De eigen bijdrage is € 75. De reiskosten en kosten voor het programma, accommodatie en maaltijden worden vergoed door het programma Erasmus+ Jeugd.

Informatie en aanmelden

Aanmelden kan tot 7 oktober 2018 via de website van SALTO-YOUTH; eenmalige registratie is hiervoor vereist. Neem voor meer informatie contact op met Marrie Kortenbosch via  m.kortenbosch@nji.nl of telefonisch via 030-2306580.