Skip naar content

Adviesgesprekken Volwasseneneducatie

20 januari 2022, 14:00 - 17.00 uur

De VE sector van Erasmus+ biedt een adviesgesprekmoment aan voor geïnteresseerden die een aanvraag KA2 (Small Scale partnerschap of cooperation partnerships) of KA1 (mobiliteit of accreditatie) willen doen.

Volwasseneneducatie

De VE sector van Erasmus+ biedt een adviesgesprekmoment aan voor geïnteresseerden die een aanvraag KA2 (Small Scale partnerschap) of KA1 (mobiliteit of accreditatie) willen doen.
 

Heb jij vragen over je toekomstige aanvraag? Dan is het mogelijk om een adviesgesprek van 30 minuten in te plannen met één van onze adviseurs. De begintijden van de adviesgesprekken zijn 14:00, 14:45, 15:30 of 16:15. Een voorkeur kan opgegeven worden in het aanmeldformulier.

Om het gesprek goed te kunnen voeren vragen wij aan organisaties om ter voorbereiding een projectopzetformulier in te vullen en op te sturen. Deze projectopzetformulieren voor KA1 en KA2 vind je op deze pagina van Erasmus+.

Mocht deze datum niet goed uitkomen, dan zoeken we graag met jou of een ander moment mogelijk is. Neem dan contact op via ve@erasmusplus.nl