Skip naar content

Adviesgesprekken Small-Scale Partnerships en Cooperation Partnerships 2024

Alle onderwijssectoren

In maart 2024 is de deadline voor de eerste subsidieronde van 2024. Tijdens deze subsidieronde is het mogelijk om aanvragen in te dienen voor Small-Scale Partnerships in Primair en Voortgezet Onderwijs, Middelbaar Beroepsonderwijs en Volwasseneneducatie. Aanvragen voor Cooperation Partnerships kunnen ingediend worden in de sectoren Primair en Voortgezet Onderwijs, Middelbaar Beroepsonderwijs, Hoger Onderwijs en Volwasseneneducatie.

Heb jij al een idee?

Als je werkt aan een projectaanvraag, kun je een adviesgesprek aanvragen met medewerkers van het Nationaal Agentschap. Zij kunnen antwoord geven op je vragen en je advies geven over je idee. Een adviesgesprek duurt een half uur en vindt meestal online plaats.

  • Voor Small-Scale Partnerships kan je een adviesgesprek aanvragen tussen 8 januari en 8 februari. We voeren de gesprekken tussen 15 januari en 16 februari.
  • Voor de Cooperation Partnerships kan je een adviesgesprek aanvragen tussen 8 januari en 8 februari. We voeren de gesprekken tussen 15 januari en 16 februari.

Hoe kan ik een adviesgesprek aanvragen?

  • Download het projectopzetformulier voor jouw actielijn en onderwijssector op onze website (klik hier voor primair en voortgezet onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, hoger onderwijs of volwasseneneducatie). Let goed op dat je het formulier voor Small-Scale Partnerships (KA210) óf Cooperation Partnerships (KA220) downloadt.
  • Vul het projectopzetformulier volledig in. Tip: maak gebruik van onze Impacttool bij het opzetten en schrijven van je projectvoorstel!
  • Mail het projectopzetformulier samen met een aantal voorstellen voor data en tijdstippen naar het team van jouw onderwijssector. Voor primair en voortgezet onderwijs is dat povo@erasmusplus.nl. Voor mbo mail je naar mbo-sector@erasmusplus.nl. Voor hoger onderwijs mail je naar ka2ho@erasmusplus.nl en voor volwasseneneducatie naar ve@erasmusplus.nl. Pas na ontvangst van het projectopzetformulier wordt een afspraak ingepland.
  • Vermeld in de onderwerpregel van je e-mail dat het om een “Online/offline adviesgesprek KA210/KA220” gaat.
  • Er zitten tenminste drie werkdagen tussen het sturen van je verzoek en het adviesgesprek, zodat de adviseur het adviesgesprek goed kan voorbereiden.
  • Let op: het NA ontvangt een groot aantal verzoeken voor adviesgesprekken. De gesprekken worden ingepland naar de beschikbaarheid van de betreffende collega's.