Adviesgesprekken KA2 Strategische partnerschappen Call 2020

Primair en voortgezet onderwijs Hoger onderwijs
Gepubliceerd op: 13 december 2018

Voor de velden primair en voortgezet onderwijs en hoger onderwijs vindt de 'Adviesgesprekkendag' van Erasmus+ plaats op vrijdag 17 januari 2020 bij Nuffic in Den Haag.

  • Locatie: Nuffic, Kortenaerkade 11, 2518 AX Den Haag
  • Adres: Den Haag
  • Aanvang:17 januari 2020 - 9:30
  • Eind:17 januari 2020 - 17:00
  • Inschrijving gesloten 

Om je in de aanloop naar het indienen van een KA2-aanvraag voor de Call 2020 te ondersteunen en te adviseren, organiseert het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs & Training adviesgesprekken.

Ben je van plan om internationaal samen te werken aan onderwijsinnovatie en/of het uitwisselen van goede voorbeelden? En wil je hierbij het Europese subsidieprogramma Erasmus+ inzetten? Dan kan je een adviesgesprek met een adviseur van het Nationaal Agentschap aanvragen.

Voor de velden primair en voortgezet onderwijs en hoger onderwijs vindt de "Adviesgesprekkendag" plaats op vrijdag 17 januari 2020 bij Nuffic in Den Haag.

Meld je aan voor 12 januari!

Om je aan te melden voor een adviesgesprek, dien je het projectopzetformulier  in te vullen en uiterlijk 12 januari via e-mail te retourneren aan po-vo-ho@erasmusplus.nl o.v.v."Adviesgesprekkendag".

Wij verzoeken scholen in het primair en voortgezet onderwijs die een adviesgesprek voor een School Exchange Partnership (KA229) willen aanvragen om het KA229 formulier te gebruiken voor de aanvraag van een adviesgesprek.

Nadat wij het ingevulde formulier hebben ontvangen en verwerkt, sturen wij de link om je voor een bepaald tijdslot aan te melden toe.

Let op: per tijdstip zijn er een beperkt aantal gesprekken mogelijk. Een adviesgesprek duurt maximaal 30 minuten.

Informatie over de Call 2020
Je vindt de voorwaarden voor het aanvragen van subsidie in het kader van de Strategische Partnerschappen (Key Action 2) in de Programma Gids 2020. Op onze website vindt je voor iedere onderwijssector aanvullende informatie.  

Deadline Call 2020  
De deadline voor het indienen van een aanvraag in het kader van de Strategische partnerschappen is 24 maart 2020.