Adviesgesprekken KA2 Strategische Partnerschappen Call 2019

Primair en voortgezet onderwijs Hoger onderwijs

Voor de velden primair en voortgezet onderwijs en hoger onderwijs vindt de "Adviesgesprekkendag" plaats op vrijdag 18 januari 2019 bij Nuffic in Den Haag.

  • Locatie: Nuffic, Kortenaerkade 11, 2518 AX Den Haag
  • Adres: Den Haag
  • Aanvang:18 januari 2019 - 9:30
  • Eind:18 januari 2019 - 17:00

Om je in de aanloop naar het indienen van een KA2 aanvraag voor de Call 2019 te ondersteunen en te adviseren, organiseert het Nationaal Agentschap Erasmus+ Onderwijs en Training (NA) adviesgesprekken.

Ben je van plan om internationaal samen te werken aan onderwijsinnovatie en/of het uitwisselen van goede voorbeelden? En wil je hierbij het Europese subsidieprogramma Erasmus+ inzetten? Dan kan je een adviesgesprek met een adviseur van het Nationaal Agentschap aanvragen.

Voor de velden primair en voortgezet onderwijs en hoger onderwijs vindt de "Adviesgesprekkendag" plaats op vrijdag 18 januari 2019 bij Nuffic in Den Haag.

Aanmelding
Via deze link kan je zich inschrijven voor een bepaald tijdstip op 18 januari. Let op: per tijdstip zijn er een beperkt aantal gesprekken mogelijk. Zijn die vol dan kan je zich daarvoor niet meer inschrijven en moet je een ander tijdstip kiezen. De registratielink staat open tot en met 9 januari. Een adviesgesprek duurt maximaal 30 minuten. Je ontvangt meteen een aanmelding met de voorlopige bevestiging.

Om je aanmelding definitief te maken dien je het projectopzetformulier  in te vullen en uiterlijk 8 januari via mail te retourneren aan po-vo-ho@erasmusplus.nl. Vermeld in het onderwerp van je mail "Adviesgesprekkendag". Mocht je geen opzetformulier voor 9 januari naar ons kunnen sturen dan vervalt de aanmelding en wordt de door jou gereserveerde tijdslot vrijgegeven. Zodra wij het opzetformulier van je hebben verwerkt ontvang je de definitieve bevestiging.

Let op (!) Uitzondering: School Exchange Partnerships
Voor scholen in het primair en voortgezet onderwijs die een adviesgesprek voor een School Exchange Partnership willen aanvragen is een apart formulier ontwikkeld. Graag dit formulier gebruiken voor de aanvraag van een adviesgesprek.

  • Datum: 18 januari 2019

Locatie: Nuffic, Kortenaerkade 11, 2518 AX Den Haag, tel: 070 426 0260

Informatie over de Call 2019
Je vindt de voorwaarden voor het aanvragen van subsidie in het kader van de Strategische Partnerschappen (Key Action 2) in de Programma Gids 2019 (p.101-124). Op onze website vindt je voor iedere onderwijssector aanvullende informatie.  

Deadline
De deadline voor het indienen van een aanvraag in het kader van de strategische partnerschappen is 21 maart 2019.